28 Ağustos 2010 Cumartesi

Parıltı - BELİNDA RAY


Belinda Ray çocuk ve yetişkin kitaplığından her türlü yazıyı yazıyor. Kısacası kitapta Amanda Littlefield öğrenci kurulunda olmayı çok istiyordu, sonunda ona bir yer açıldı. Ama kurulu girebilmek için 6. sınıfların iki popüler kızını geçmeliydi. Birdenbire beş santimetrelik viking kahramanı Ulf geldi. Gemiyi idare edebilen biri zaten 6.sınıf öğrencilerini idare edebilirdi. Bu demektir ki bu kitabı herkese tavsiye ediyorum.

İyi okumalar!

26 Ağustos 2010 Perşembe

Miley Cyrus'tan 7 Things Ve Fly On The Wall!

Miley Cyrus'u çok seviyorum. Onu ilk Disney Channel'da Hannah Montana adlı programda gördüm. (Gerçekten çok eğlenceli bir program bu arada siz de izlemelisiniz...) O günden beri Miley Cyrus'un şarkılarını dinliyorum.
Son günlerde çıkan Can't Be Tamed şarkısı ve klibi de gerçekten çok etkileyici. Bu arada birkaç yıl önce çıkan şarkılarını da dinliyorum. 7 Things ve Fly On The Wall şarkıları çok güzel. Klipleri ise müthiş! Aynı zamanda bu şarkıların karaokesini de yaptım. Siz de yapmak isterseniz şu adrese tıklayın : http://www.karaokeparty.com ...
İşte iki şarkının videosu. İyi seyirler!



YAŞANMIŞ HAYVAN ÖYKÜLERİ - 1 / Gülten Dayıoğlu


Gülten Dayıoğlu kitaplığından bir eser,Yaşanmış Hayvan Öyküleri,insan ve hayvanların dostluğunu anlatıyor. Zaten bu öyküde, insanlarla hayvanlar arasında geçen, güzel ve anlamlı serüvenlerin temeli sevgidir. Bu öyküleri anlatıp, kitabın yazılmasında Gülten Dayıoğlu'na yardımcı olan insanlar gerçekten yüreği sevgi yüklü kimseler... Şurası kesin ki bu öyküleri yüreği katı, sevgi yoksunu kişiler yaşayamazlar. Hayvanlar sevgi titreşimlerinin kimlerden yayıldığını anlayabilir.

Bu öykü ceylanlardan, kuşlara kadar gidiyor. Aynı zamanda bazen ders verecek, bazen de güldürecek... Kısacası dopdolu bir kitap!

İyi okumalar hepinize!